Kajakkompaniet Stockholm
Kajakkompaniet är perfekt för er som också vill prova på att  paddla i centrala Stockholm.  Kajakkompaniet erbjuder kurser, ledarledda turer samt uthyrning av både enmans och tvåmans kajaker. http://kajakkompaniet.se

Sjöboden Torö
Vår iläggningsplats för kajakerna ligger precis intill restaurang Sjöboden. Här kan ni äta eller fika innan och/eller efter er paddeltur,  eller passa  på att köpa med er mat eller en fikakorg till paddelturen.

Torö Kajak erbjuder olika paket som inkluderar både kajakhyra och mat eller fika från Sjöboden. Kika in på deras hemsida http://sjobodentoro.se. 

Paddelkartan
En hemsida för de som vill hitta de bästa paddelvatten som finns  i Sverige och Norge. Här finns tips om olika kajakuthyrningar men också tips på fantastiska platser du kan uppleva från kajaken. För insperation i form av bilder och text: http://www.paddelkartan.se


www.kajak.nu
På kajak.nu hittar ni kajakuthyrningar runt om i Sverige samt även en karta med bra tältplatser och annat som är intressant för en inbiten kajakpaddlare.
 http://www.kajak.nu

Glöd vildmarkskök

Glöd vildmarkskök bjuder på  god, ekologisk och klimatsmart mat lagad i naturen. För att lyckas med det lagar de all mat från grunden, använder mycket grönsaker och lite socker.
Menyerna säsongsanpassas.
 Besök Glöd vilmarskök här:
http://glodvildmarkskok.se

HotelsCombined

För att hitta boende i närheten av Torö Kajak rekommenderar vi er att besöka HotelsCombined.