Trosa skärgård- Tur och retur
Torö-Trosa ToR. 4 dagar 3 nätter
 
Vi paddlar från Torö till Landsort, där vi bor en natt innan vi paddlar västerut mot Trosa skärgård. Vi besöker Trosa och upptäcker mysiga öar längs vår paddling innan vi dag fyra paddlar tillbaka mot Torö igen.
 Vi bor i stugor under turen, en natt på Landsort och två nätter på Kråmö.
Vi lagar all mat tillsammans, förutom två luncher och en middag som vi äter ute på lokala restauranger.
----------------------------------------------------------------------------------------
Turens upplägg
 
Vi samlas på Torö på morgonen den första dagen. Vi går igenom utrustningen, packar kajakerna och har en säkerhetsgenomgång. Efter detta äter vi lunch på restaurangen Sjöboden på Torö och efter lunch ger vi oss iväg.
Första dagen är en lugn dag där vi har tid att lära känna kajakerna och övrig utrustning. Vi paddlar mellan två till tre timmar innan vi är framme på Landsort. Vi besöker den nerlagda militäranläggningen samt har möjlighet att upptäcka ön på egen hand innan vi äter middag på den lilla lokala puben i lotsbåtshamnen.
 
Dag två lämnar vi Landsort och paddlar mot Trosa skärgård. Vi korsar Asköfjärden och följer Askö upp längs sin nordöstra sida innan vi korsar över till Kråmö. På Kråmö bor vi sedan två nätter.
 
Dag tre paddlar vi från Kråmö in till Trosa, äter en lunch och upptäcker staden innan vi paddlar tillbaka till Kråmö igen.
 
Dag fyra tar vi en lite lugnare morgon innan vi sätter kurs österut och paddlar via öarna Oxnö, Fifång, kogulskär och slutligen passerar vi Torö stenstrand innan vi åter närmar oss Ankarudden och slutet för vår paddeltur.
 
Vad ingår
 
Detta är en all-inklusive tur vilket innebär att allt ni behöver ingår. Förutom guide ingår all mat och dryck (ej alkoholhaltiga drycker). Boende i stugor och självklart kajak, paddel, kapell och flytväst. Har man egen utrustning går det självfallet bra att använda denna under turen.
 
Pris
4-6 personer 9.500 kr per person
2 personer 15.000 kr per person
3 personer 11.500 kr per person


Denna tur arrangeras bara på förfrågan från slutna grupper, för att göra en förfrågan eller för mer information kontakta oss

Klicka på bilden för att se turen på karta.